Τα νέα μου

Παρέμβαση στον 1ο Ετήσιο Απολογισμό του ΤΜΕΔΕ

Παρέμβαση στον 1ο Ετήσιο Απολογισμό του ΤΜΕΔΕ

Χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Νότης Μηταράκης, αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Χίου στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας και τον 1ο Ετήσιο Απολογισμό του Τ.Μ.Ε.Δ.Ε.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Μηταράκης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια ο κλάδος των μηχανικών λόγω της κρίσης, αλλά και των κυβερνητικών πολιτικών. Τόνισε ότι οι φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις είναι δυσβάσταχτες, με τους μηχανικούς να καλούνται επιπλέον να καταβάλουν αναδρομικά εισφορές για επικουρική και εφάπαξ, ενώ ακόμα οι ασφαλιστικές εισφορές υπολογίζονται με τα εισοδήματα του 2015. Υπογράμμισε τη θετική συμβολή του ΤΜΕΔΕ στην παροχή εγγυήσεων κυρίως στις μικρές και μεσαίες εργοληπτικές εταιρείες, ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να αποδώσει στο Ταμείο την περιουσία που του αναλογεί ώστε να είναι και αυτό σε θέση να συνεχίσει το έργο του.

Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθησαν, ο κ. Κώστας Καραμανλής, Τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της ΝΔ, βουλευτής Σερρών και ο κ. Κώστας Σκρέκας, Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της ΝΔ, βουλευτής Τρικάλων.  

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση