Τα νέα μου

Άμεση χρηματοδότηση του υφιστάμενου κτηρίου με 200.000€. Προτεραιότητα το νέο Δικαστικό Μέγαρο

Άμεση χρηματοδότηση του υφιστάμενου κτηρίου με 200.000€. Προτεραιότητα το νέο Δικαστικό Μέγαρο

Με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Κώστα Τσιάρα συναντήθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης. Η σύσκεψη είχε ως θέμα το πρόβλημα του Δικαστικού Μεγάρου της Χίου.

Ο κ. Μηταράκης ανέφερε στον Υπουργό Δικαιοσύνης ότι αφενός η κατάσταση του υφιστάμενου Δικαστικού Μεγάρου είναι άσχημη, ενώ παράλληλα τόνισε ότι θα πρέπει να επανεκκινηθεί η διαδικασία για την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου, ασχέτως της κατάληξης που θα έχει η δικαστική διαδικασία με τον προηγούμενο ανάδοχο του έργου, που έχει κριθεί έκπτωτος.
 

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Τσιάρας αναγνωρίζοντας τα προβλήματα ενέκρινε άμεσα χρηματοδότηση ύψους €200.000 για την κτηριακή αναβάθμιση του υφιστάμενου κτηρίου, ενώ ανέλαβε να εξετάσει να διερευνήσει τα δεδομένα για το νέο Δικαστικό Μέγαρο.
 
Ο κ. Μηταράκης μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε: «Η αναβάθμιση των υποδομών της Χίου είναι βασική προτεραιότητα της νέας Κυβέρνησης. Στόχος μας είναι το νησί μας να έχει σύγχρονο και λειτουργικό Δικαστικό Μέγαρο. Στα πλαίσια αυτά, ο Υπουργός Δικαιοσύνης ενέκρινε σήμερα χρηματοδότηση ύψους €200.000 για την αναβάθμιση του υφιστάμενου κτηρίου, ενώ ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το επόμενο χρονικό διάστημα όπου θα έχουμε πλήρη εικόνα για την κατάσταση του νέου Δικαστικού Μεγάρου, ώστε να δρομολογηθεί η επανέναρξη αυτού του έργου. Βήμα – βήμα προσπαθούμε να βάλουμε τη Χίο στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής. Τώρα μπορούμε!»

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση