Τα νέα μου

Νότης Μηταράκης: Σήμερα είναι μέρα χαράς, αλλά και μέρα ευθύνης.

Φανερά συγκινημένος ο Νότης Μηταράκης, ευχαρίστησε τους χιλιάδες συμπολίτες του Χιώτες που έδωσαν μια ηχηρή νίκη στη Νέα Δημοκρατία και που τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους για μια δεύτερη θητεία.

Νότης Μηταράκης: Σήμερα είναι μέρα χαράς, αλλά και μέρα ευθύνης.

Ευχαριστήριο μήνυμα συγκίνησης στέλνει ο Νότης Μηταράκης σε όλους τους Χιώτες

Οι Χιώτες περιμένουν επιτέλους έργα!

«Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μας που εμπιστεύθηκαν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και τους συνυποψήφιούς μου που μαζί δώσαμε τον αγώνα για αυτό το θετικό αποτέλεσμα».

«Σήμερα είναι μέρας χαράς. Αλλά δεν είναι μέρα για πανηγυρισμούς. Είναι μέρα ευθύνης» τόνισε.

Αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα για τη Χίο: «Στην προεκλογική περίοδο καταλάβαμε ότι οι Χιώτες περιμένουν επιτέλους έργα. Δεν περιμένουν άλλα σχέδια και άλλα λόγια. Νιώθω βαρύτατη ευθύνη προς τους χιλιάδες ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και τους χιλιάδες που με τίμησαν».

Επανέλαβε τη βασική του δέσμευση: «δεσμεύομαι να είμαι η ισχυρή φωνή της Χίου στην Αθήνα, όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια».

Έδωσε το στίγμα για την πορεία που θα ακολουθήσει: «Ξεκινά περίοδος σκληρής δουλειάς. Προαπαιτούμενο για την επιτυχία στη Χίο είναι η ενότητα. Και είναι κάτι που έχει λείψει ιστορικά από το νησί μας. Δεσμεύομαι μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Χίου, το Δήμαρχο, το συνάδελφο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και τους θεσμικούς φορείς συστηματικά να δουλέψουμε μαζί για να τελειώσουμε τα μεγάλα έργα.  

Για να βάλουμε μπροστά την ατμομηχανή της οικονομίας της Χίου. Για να δώσουμε ελπίδα στα νέα παιδιά ότι δε χρειάζεται να φύγουν, αλλά μπορούν να μείνουν εδώ στο νησί.» υπογράμμισε.

«Προτιμώ να έχω ένα μικρό κομμάτι της επιτυχίας, παρά ο καθένας να κινηθεί και πάλι μόνος του, όπως έγινε όλα αυτά τα χρόνια.»

«Ξεκινάμε σκληρή δουλειά!!! Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξή σας!!»

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση