Τα νέα μου

Η κυβερνητική στάση για το Τελωνείο Χίου συνιστά καθαρή υποκρισία

Η κυβερνητική στάση για το Τελωνείο Χίου συνιστά καθαρή υποκρισία

Ο βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας Ν. Μηταράκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση για τα προβλήματα που, για άλλη μια φορά, έχουν δημιουργηθεί στο Τελωνείο Χίου, και έχουν ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία χιλιάδων επισκεπτών από την Τουρκία και τη κακή εικόνα του νησιού:

«Δε γίνεται από τη μία, να «κόπτεται» η κυβέρνηση για τον τουρισμό, και από την άλλη, το Τελωνείο Χίου παραμένει ένα ακατάλληλο και ανεπαρκές κτήριο. Η κυβερνητική στάση, εδώ και τέσσερα χρόνια συνιστά καθαρή υποκρισία. 
 
Έρχονται χιλιάδες επισκέπτες από την Τουρκία στην περίοδο του Μαϊραμιού και τελικά ταλαιπωρούνται. Κάποια στιγμή πολύ φοβάμαι ότι θα απλά θα αναζητήσουν άλλο μέρος για τις διακοπές τους.  


Έχω φέρει το ζήτημα του Τελωνείου πολλές φορές στη Βουλή. Και με την ερώτησή μου προς εννιά υπουργούς για τις δέκα υποδομές στη Χίο που λιμνάζουν, και πρόσφατα ρωτώντας για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του κτηρίου. Όλοι φαίνεται να στέκονται σε γραφειοκρατικά εμπόδια ή διαφορετικές ερμηνείες των νόμων και κανείς δεν προχωρά επιτέλους στις απαραίτητες εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης. 

Το κτήριο του Τελωνείου είναι μια από τις βασικές μου προτεραιότητες και δέσμευση για την επομένη των εκλογών

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση