Τα νέα μου

Απόφαση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά για την τοποθέτηση του κ. Νότη Μηταράκη ως Αναπληρωτή Υπευθύνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας της Ν.Δ.

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά τοποθετείται ως Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας ο κ. Νότης Μηταράκης.

Ο κ. Ν. Μηταράκης είναι Οικονομικός Αναλυτής σε διεθνή επενδυτικό οίκο. Εργάζεται στο Λονδίνο από το 1998, έχει καλύψει διάφορους κλάδους της οικονομίας και το 2005 βραβεύτηκε ως ο καλύτερος αναλυτής στον τομέα του στην Ευρώπη. Είναι επίσης πρώην Πρόεδρος και νυν Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Βρετανικής Εταιρείας Πιστοποιημένων Οικονομικών Αναλυτών ( CFA Society of the United Kingdom ). Φοίτησε στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (BSc in Business Administration) και είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων MSc Industrial Relations από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και Master in Business Administration (ΜΒΑ) από το INSEAD. Είναι Fellow του Βρετανικού Ινστιτούτου Διοίκησης Επιχειρήσεων (Chartered Management Institute) και κάτοχος του τίτλου Chartered Financial Analyst (CFA).

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση