Τα νέα μου

Πάνω από €2 εκ. αφαιρεί ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Χίο

Πάνω από €2 εκ. αφαιρεί ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Χίο

Ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης με αφορμή την απένταξη από το ΕΣΠΑ του έργου της ενίσχυσης της κάλυψης του ψηφιακού σήματος στη Χίο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την ίδια τακτική του γκρεμίσματος όσων καλών παρέλαβε από την προηγούμενη Κυβέρνηση. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει αφαιρέσει από τη Χίο τα έργα ενίσχυσης της καλλιέργειας μαστίχας, ενίσχυσης των ΚΤΕΛ, ενίσχυσης της ψηφιοποίησης του αρχείου της Μητρόπολης, ενίσχυσης του ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος και ενίσχυσης ηλεκτρονικών υπηρεσιών από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου προς του πολίτες.

Αυτά τα έργα συνολικού προϋπολογισμού άνω των €2 εκ. προκηρύχτηκαν και εντάχθηκαν προς επιχορήγηση 100% στο ΕΣΠΑ από την προηγούμενη Κυβέρνηση με σκοπό να βελτιώσουν την καθημερινή ζωή των πολιτών και να ενισχύσουν τους μαστιχοπαραγωγούς, το θεματικό τουρισμό, τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, ενώ παράλληλα με την υλοποίησή τους θα δημιουργούσαν πληθώρα θετικών επιπτώσεων στην τοπική οικονομία.

Δυστυχώς, ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει πολύτιμο χρόνο, δεν κυβερνά με σχέδιο με αποτέλεσμα να χάνονται ευκαιρίες χρηματοδότησης και να απεντάσσονται έργα σημαντικά για τους πολίτες και την οικονομία. Ας ξυπνήσουν επιτέλους και αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.»

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση