Τα νέα μου

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει την επέκταση του αεροδρομίου της Χίου και κάθε μεγάλη επένδυση

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει την επέκταση του αεροδρομίου της Χίου και κάθε μεγάλη επένδυση

Ο Υπ. Βουλευτής Χίου της ΝΔ, κ. Νότης Μηταράκης, σχολιάζοντας το υποτιθέμενο «άδειασμα» του πρώην Υπ. Υποδομών κ. Χρ. Σπίρτζη από τον ΣΥΡΙΖΑ Χίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η προσπάθεια της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψει άρον – άρον όσα είπε χθες ο πρώην Υπ. Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρ. Σπίρτζης για την επέκταση του αεροδρομίου και την μεγάλη τουριστική επένδυση στα Κεραμεία είναι ακόμα μια ένδειξη του πανικού τους και της προσπάθειάς τους να κρύψουν την αληθινή τους ατζέντα.

Όλοι οι Χιώτες όμως γνωρίζουν ότι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ βαδίζει χέρι - χέρι με τον κεντρικό και ότι όλοι μαζί υπονομεύουν ανοικτά την προοπτική επέκτασης του αεροδρομίου. Ότι ενωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει τη δική του μάχη για να μην γίνει καμία μεγάλη επένδυση που θα δημιουργήσει άμεσα νέες θέσεις εργασίας. Οι πολίτες χόρτασαν πλέον από τα μισόλογα του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικά οι Χιώτες γνώρισαν πολύ καλά τις ολέθριες επιπτώσεις των πειραματισμών τους και των ιδεοληψιών τους. Γι΄ αυτό την Κυριακή θα κλείσουν αυτήν την οδυνηρή παρένθεση».

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

December 08, 2021
December 01, 2021
November 29, 2021
November 29, 2021
November 29, 2021

Αναζήτηση