Τα νέα μου

Δήλωση Ν. Μηταράκη για το τραγικό ναυάγιο στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά του Φαρμακονησίου

Δήλωση Ν. Μηταράκη για το τραγικό ναυάγιο στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά του Φαρμακονησίου

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Ναυτιλίας & Αιγαίου της Ν.Δ. κ. Νότης Μηταράκης, αναφερόμενος στο τραγικό ναυάγιο που έγινε στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά του Φαρμακονησίου, προέβη στην  ακόλουθη δήλωση:

«Η Νέα Δημοκρατία εκφράζει τη θλίψη της για το σημερινό τραγικό ναυάγιο στο Φαρμακονήσι. Δυστυχώς, παρά την άμεση κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος και των μεγάλων προσπαθειών που κατέβαλλαν τα στελέχη του, η τραγωδία δεν αποφεύχθηκε.

Και το σημερινό τραγικό συμβάν έρχεται να επιβεβαιώσει την επιτακτική ανάγκη για την υιοθέτηση μιας ολοκληρωμένης μεταναστευτικής πολιτικής που θα περιλαμβάνει εκτός από την επιτήρηση των θαλασσίων συνόρων και την πάταξη των κυκλωμάτων που εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο. 

Η αμηχανία και η αδράνεια της διεθνούς κοινότητας δεν μπορεί να συνεχίζεται και ταυτόχρονα στη Μεσόγειο να χάνονται καθημερινά δεκάδες αθώοι άνθρωποι και μικρά παιδιά. Τώρα είναι η ώρα, τόσο η ΕΕ όσο και οι αρμόδιοι διεθνείς οργανισμοί, να εργαστούν για την εξεύρεση οριστικής λύσης στο προσφυγικό ζήτημα». 

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση