Τα νέα μου

Για γέλια όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χίου για τη δίκαιη και εξωστρεφή ανάπτυξη του τόπου μας

Για γέλια όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χίου για τη δίκαιη και εξωστρεφή ανάπτυξη του τόπου μας

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Νότης Μηταράκης απαντώντας στην χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Για γέλια, αν όχι για κλάματα, είναι όσα αναφέρει η χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χίου για τη δίκαιη και εξωστρεφή ανάπτυξη του τόπου μας. Η υποκρισία και το ψέμα έχουν ξεπεράσει πλέον κάθε όριο.

Όλοι γνωρίζουν και αναγνωρίζουν ότι το έργο για την επέκταση του αεροδρομίου αναθερμάνθηκε  το 2014. Με την εμπλοκή του Υπουργείου Ανάπτυξης καταφέραμε το 2014 να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία των διοικητικών αποβολών και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το clearway. Δυστυχώς, το έργο από τον Ιανουάριο του 2015 καρκινοβατεί.

Όλοι γνωρίζουν και αναγνωρίζουν ότι εμείς πήραμε την πρωτοβουλία και θεσμοθετήσαμε την ίδρυση ξενόγλωσσου Ναυτιλιακού τμήματος στη Χίο και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ χωρίς καμία πειστική εξήγηση το κατήργησε.

Όλοι γνωρίζουν και αναγνωρίζουν ότι εντάξαμε ώριμα έργα στο ΕΣΠΑ. Έργα τα οποία έσπευσε να απεντάξει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.

Τα δεινά που έχει συσσωρεύσει αυτή η κυβέρνηση στον τόπο μας είναι πάρα πολλά. Όλοι γνωρίζουν τι έκανε η κυβέρνηση για το μεταναστευτικό, την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ, την Αναγκαστικότητα κ.λ.π.

Θα συνιστούσα λοιπόν στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ Χίου να είναι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεται στα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του τόπου μας. Και αν πραγματικά θέλουν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή δεν έχουν παρά να βγάλουν την κυβέρνηση του από τη μόνιμη θερινή ραστώνη στην οποία βρίσκεται». 

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση