Τα νέα μου

Δήλωση Ν. Μηταράκη για τα αποτελέσματα των εκλογών

Δήλωση Ν. Μηταράκη για τα αποτελέσματα των εκλογών

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Νότης Μηταράκης, αναφερόμενος στα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών και την επανεκλογή του προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους συνυποψήφιους βουλευτές και όλους όσοι στήριξαν την Νέα Δημοκρατία και συνέβαλλαν στην διατήρηση της πρώτης θέσης στη Χίο. Δώσαμε έναν σκληρό αλλά όμορφο αγώνα σε ένα δύσκολο και ιδιόμορφο πολιτικό τοπίο. Ο Ελληνικός λαός έδωσε την ετυμηγορία του η οποία είναι απόλυτα σεβαστή. Ζήτησε από τη Νέα Δημοκρατία αυστηρή αλλά και εποικοδομητική αντιπολίτευση και αυτό ακριβώς θα πράξουμε.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες περιοχές της χώρας, η Χίος εξακολουθεί να είναι σταθερά προσηλωμένη στο δρόμο της δημιουργίας, της ανάπτυξης και της ευρωπαϊκής προοπτικής. Αυτό το γεγονός καθιστά ακόμα μεγαλύτερη την δική μου ευθύνη στο Κοινοβούλιο. Καθιστά ακόμα μεγαλύτερη και τη βούληση μου να αγωνιστώ με περισσότερη δύναμη για την πραγματοποίηση των ουσιαστικών έργων που θα αλλάξουν τη σημερινή εικόνα και θα συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη του νησιού μας.»

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση