Τα νέα μου

Δήλωση Ν. Μηταράκη για τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών

Δήλωση Ν. Μηταράκη για τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Νότης Μηταράκης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του Α’ Γύρου των εσωκομματικών εκλογών, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Νέα Δημοκρατία βγαίνει πολύ πιο δυνατή από την εσωκομματική διαδικασία. Η μαζική συμμετοχή των Νεοδημοκρατών όχι μόνο διαψεύδει τις Κασσάνδρες που μιλούσαν για τον κίνδυνο διάσπασης του κόμματος, αλλά αποτελεί ταυτόχρονα και την αδιαμφισβήτητη εγγύηση για την ενότητα της παράταξης μας.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι πήραν μέρος σε αυτήν την υποδειγματική εσωκομματική διαδικασία. Κυρίως, για το γεγονός ότι στάθηκαν μακριά από μικροπολιτικές αντιπαλότητες και προέταξαν το συμφέρον της παράταξης μας.

Μετά τις 10 Ιανουαρίου, η Νέα Δημοκρατία θα είναι ακόμα πιο δυνατή. Και σε αυτήν την κρίσιμη για τον τόπο συγκυρία, θα ασκήσει ακόμα πιο έντονη και αποτελεσματική αντιπολίτευση στην επικίνδυνη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.  Με τις ιδέες και προτάσεις της θα αναδειχθεί σύντομα ως η μόνη αξιόπιστη – ευρωπαϊκή  πολιτική δύναμη που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα μακριά από την οικονομική κρίση και να τη βάλει ξανά στο δρόμο της ευημερίας και της οικονομικής ανάπτυξης».

 

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση