Τα νέα μου

Δήλωση Ν. Μηταράκη για τις καθυστερήσεις στο Αεροδρόμιο Χίου

Δήλωση Ν. Μηταράκη για τις καθυστερήσεις στο Αεροδρόμιο Χίου

Σχολιάζοντας σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» για το κυβερνητικό ψαλίδι στην επέκταση του αεροδρομίου, ο Βουλευτής Χίου της ΝΔ, κ. Νότης Μηταράκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Τα όσα δημοσιεύονται σήμερα στην εφημερίδα «Πολίτης» για το έργο της επέκτασης του αεροδρομίου στη Χίο είναι εξόχως αποκαλυπτικά. Και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να τοποθετηθούν άμεσα για το αν «έβαλαν το χεράκι τους» προκειμένου να μην προχωρήσει η διαδικασία καταβολής των αποζημιώσεων στους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Η επέκταση του διαδρόμου συζητείται σχεδόν δύο δεκαετίες και τώρα που φτάσαμε στο τέλος, καθώς το Υπουργείο Οικονομικών ήταν – σύμφωνα με το δημοσίευμα - έτοιμο να καταβάλλει αποζημιώσεις ύψους €14 εκ., τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ενταφίασαν αυτήν την προοπτική. Η έμπρακτη υπονόμευση του έργου, σε συνδυασμό με τον κίνδυνο να χαθεί στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς η έκπτωση του ΦΠΑ, θα έχουν ολέθριες επιπτώσεις για το νησί μας. Αντί να γκρεμίζουμε αυτά που πετύχαμε στο παρελθόν ας δουλέψουμε μαζί για ένα καλύτερο μέλλον για τη Χίο".

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση