Τα νέα μου

Κοινή δήλωση Ν. Μηταράκη, Χ. Αθανασίου και Μ. Κόνσολα σχετικά με το μεταναστευτικό

Κοινή δήλωση Ν. Μηταράκη, Χ. Αθανασίου και Μ. Κόνσολα σχετικά με το μεταναστευτικό

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Ναυτιλίας και Αιγαίου, Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Λέσβου, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου και ο Υπεύθυνος του Τομέα Τουρισμού, Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας έκαναν  την ακόλουθη κοινή δήλωση:

Η πολιτική της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σχετικά με το μεταναστευτικό, διαλύει τη συνοχή της χώρας, υπονομεύει την εθνική κυριαρχία και αλλοιώνει τον πληθυσμό.

Η πολιτική αυτή καθίσταται ακόμα πιο επικίνδυνη στα νησιά του Β. Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, στα οποία με την ανοχή της Κυβέρνησης, εισρέουν ανεξέλεγκτα, καθημερινά, από τα θαλάσσια σύνορά μας, όχι μόνο πρόσφυγες, αλλά και χιλιάδες παράνομοι μετανάστες από τη γειτονική χώρα.

Σε σχετική επίκαιρη επερώτησή μας προς τους συναρμόδιους Υπουργούς, εκθέταμε τους κινδύνους (εθνικούς, πολιτισμικούς, κοινωνικούς, οικονομικούς, έξαρση της εγκληματικότητας) που διατρέχει η χώρα, πλην όμως η Κυβέρνηση τρεις (3) φορές ανέβαλε τη συζήτησή της, υπηρετώντας, προφανώς, κάποιο κρυφό σχέδιό της, το οποίο επιμελώς αποκρύπτει.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση