Τα νέα μου

Ξεχάστηκε στα συρτάρια των Υπουργών η … «άμεση» στήριξη των πληγέντων της Χίου

Ξεχάστηκε στα συρτάρια των Υπουργών η … «άμεση» στήριξη των πληγέντων της Χίου

Δήλωση Βουλευτή Χίου ΝΔ κ. Νότη Μηταράκη για την καθυστέρηση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην λήψη μέτρων για τη στήριξη των πληγέντων μαστιχοπαραγωγών:

«Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται δύο μήνες από την καταστροφική πυρκαγιά της 25ης Ιουλίου στη Χίο η οποία αφάνισε ένα πολύ μεγάλο μέρος των καλλιεργειών και της παραγωγής μαστίχας.

Η κυβέρνηση δια των αρμοδίων Υπουργών δεσμεύτηκε να προχωρήσει… «άμεσα στη λήψη μέτρων για την στήριξη των πληγέντων». Ωστόσο το κυρίαρχο αίτημα που αφορά την παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών, για τους πυρόπληκτους της Χίου παραμένει ακόμα στα συρτάρια των αρμόδιων υπουργών.

Χθες ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών υπέγραψε τις Υπουργικές Αποφάσεις, με τις οποίες παρατείνεται η πληρωμή φορολογικών υποχρεώσεων σε συγκεκριμένες περιοχές της Πελοποννήσου, λόγω των πρόσφατων καταστροφών από τις πλημμύρες.  Δυστυχώς για τους Χιώτες παραγωγούς και καλλιεργητές ακόμα δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα. Η κυβέρνηση οφείλει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της χωρίς άλλες καθυστερήσεις». 

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση