Τα νέα μου

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις των δανειστών σε βάρος του Ελληνικού λαού

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις των δανειστών σε βάρος του Ελληνικού λαού

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης, βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, παρά τις δηλώσεις της για σκληρές διαπραγματεύσεις, στην πραγματικότητα ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις των δανειστών σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Μετά την απαράδεκτη μεταφορά της Δημόσιας Περιουσίας στο υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων για 99 χρόνια, σειρά φαίνεται να έχει η ακίνητη περιουσία των Ασφαλιστικών Ταμείων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, που δεν διαψεύδεται, η Κυβέρνηση φαίνεται έτοιμη να ενδώσει σε ένα ακόμα αίτημα των δανειστών. Αυτήν τη φορά, να παραδώσει την περιουσία των Ασφαλιστικών Ταμείων στο υπερταμείο που η ίδια δημιούργησε.

Η ακίνητη περιουσία των Ασφαλιστικών Ταμείων δημιουργήθηκε, σε μια πορεία πολλών ετών, από τις εισφορές των ασφαλισμένων και ως εκ τούτου, μοναδικός της σκοπός είναι η αξιοποίησή της προς όφελος και μόνο αυτών.

Η παραχώρηση, επομένως, της ακίνητης περιουσίας των Ασφαλιστικών Ταμείων στο υπερταμείο, θα τα μετατρέψει από ιδιοκτήτες σε ενοικιαστές της δικής τους περιουσίας». 

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση