Τα νέα μου

Η αναλγησία το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ

Η αναλγησία το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ, αρμόδιος για θέματα κοινωνικής ασφάλισης, κ. Νότης Μηταράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τη μεταφορά όλων των ασφαλιστικών οφειλών στο ΚΕΑΟ:

«Προς κάθε κατεύθυνση στρέφεται η κυβέρνησή στην αγωνία της να στηρίξει ταμειακά το ασφαλιστικό μόρφωμα του κ. Κατρούγκαλου. Αύξησε τις ασφαλιστικές εισφορές καθιστώντας ασύμφορη την απασχόληση και τη δημιουργία, εκμηδένισε την ανταποδοτικότητα μεταξύ εισφορών – συντάξεων, οδήγησε τις νέες γενιές στην πεποίθηση ότι δεν θα πάρουν ποτέ σύνταξη.

Και τώρα επιδίδεται σε αγώνα δρόμου προκειμένου να εισπράξει ληξιπρόθεσμες οφειλές. Χωρίς κανένα κριτήριο ύψους και εισπραξιμότητας μεταφέρει όλες τις εκτός ρύθμισης οφειλές στο ΚΕΑΟ. Χωρίς να έχει φροντίσει πριν ούτε καν για τη στελέχωση και στήριξη της υπηρεσίας. Και αποδεικνύοντας ότι, όταν δε μπορείς να πιάσεις τη μεγάλη εισφοροδιαφυγή θα την πληρώσουν και πάλι οι «μικροί».

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για μια ακόμα φορά δείχνει στην πράξη το πραγματικό της πρόσωπο που δεν είναι άλλο από την κοινωνική αδιαφορία και αναλγησία».

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση