Τα νέα μου

Δήλωση για την περίφραξη και τη διαμόρφωση απαλλοτριωθείσας έκτασης στο Αεροδρόμιο Χίου

Δήλωση του Βουλευτή Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότη Μηταράκη για την  προκήρυξη του διαγωνισμού για την περίφραξη και διαμόρφωση της απαλλοτριωθείσας έκτασης βόρεια του αεροδρομίου της Χίου:

«Η προκήρυξη του διαγωνισμού είναι αναμφίβολα μια θετική εξέλιξη. Χάθηκε όμως πολύτιμος χρόνος από τις αγκυλώσεις και τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ. Το μέγεθος της οικονομικής κρίσης και οι ανάγκες της Χίου δεν επιτρέπουν αυτές τις ολιγωρίες και τις καθυστερήσεις. Άλλωστε, αυτό καταδεικνύουν και τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας για τη μείωση των τουριστών που επισκέφθηκαν το 2015 τη Χίο αλλά και τη μείωση των πτήσεων τσάρτερ που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη χρονιά.

Όπως είναι γνωστό, η κυβέρνηση Σαμαρά το 2014 στήριξε έμπρακτα το έργο της αναβάθμισης του αεροδρομίου. Και καταφέραμε μέσα σε λίγους μήνες να αναθερμάνουμε και να ολοκληρώσουμε την διαδικασία των απαλλοτριώσεων για την επέκταση του διαδρόμου. Η σημερινή κυβέρνηση και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν λοιπόν να αλλάξουν ταχύτητα. Να αφήσουν τις παλινωδίες και να προχωρήσουν με γοργά βήματα για την υλοποίηση του έργου. Ενός έργου που θα συμβάλλει καθοριστικά στην ενίσχυση και στήριξη της τοπικής οικονομίας.»

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση