Τα νέα μου

Συνάντηση με Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών & Οινουσσών κ Μάρκο

Συνάντηση με Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών & Οινουσσών κ Μάρκο

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Νοτη Μηταράκη και του Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, κ. Μάρκου.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε το υπουργείο, για τη συνέχιση της παραχώρησης χώρων ιδιοκτησίας του ΟΑΕΔ, προκειμένου αυτοί να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή «γευμάτων αγάπης».

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Μητροπολίτης κ. Μάρκος, τόνισε την ανάγκη συνδρομής του υφυπουργού σε μείζονος σημασίας θέματα που αφορούν στο νησί της Χίου. Συγκεκριμένα, τονίστηκε η ανάγκη  υλοποίησης έργων συντήρησης και επισκευής εκκλησιαστικών μνημείων, όπως την  Παλαιοχριστιανική Βασιλική του Αγίου Ισιδώρου αλλά και άλλων σημαντικών μνημείων που στολίζουν το νησί της Χίου και  μαρτυρούν πολιτισμό και ιστορία. 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον Μητροπολίτη και στα συνταξιοδοτικά θέματα που απασχολούν τους απόμαχους ναυτικούς, ενώ η συνάντηση έκλεισε με τον Μητροπολίτη να εκφράζει τις πατρικές του ευχές για επιτυχία στο έργο του υφυπουργού και την συνέχιση της συνεισφοράς του σε σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο του.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση