Τα νέα μου

Δήλωση Ν. Μηταράκη για το θέμα της Digea στα Ψαρά: Πανηγυρίζουν αντί να ζητήσουν συγνώμη για τις παλινωδίες τους

Δήλωση Ν. Μηταράκη για το θέμα της Digea στα Ψαρά: Πανηγυρίζουν αντί να ζητήσουν συγνώμη για τις παλινωδίες τους

Ο βουλευτής Χίου κ. Νότης Μηταράκης, απαντώντας σε ανακοίνωση του Βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, έκανε την ακόλουθη δήλωση αναφορικά με τις κυβερνητικές εξαγγελίες για παροχή δορυφορικού εξοπλισμού σε νοικοκυριά απομακρυσμένων περιοχών:

«Γιατί πανηγυρίζει και επαίρεται ο κ. Μιχαηλίδης για τη χορήγηση δορυφορικού εξοπλισμού στα Ψαρά που μόλις πριν λίγες εβδομάδες αποφάσισε η κυβέρνηση;

Όταν εμείς ως κυβέρνηση είχαμε ήδη από το 2014 αντίστοιχο πρόγραμμα ενίσχυσης του τηλεοπτικού σήματος, που κάλυπτε όλες τις περιοχές του Νομού Χίου και όχι μόνο τα Ψαρά.

Όμως η σημερινή κυβέρνηση είχε απεντάξει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και ο Υπουργός κ. Σπίρτζης μου είχε επιτεθεί στη Βουλή με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και κατηγορίες ότι δήθεν εξυπηρετούμε συμφέροντα και όχι το λαό της Χίου λέγοντας χαρακτηριστικά: «…δεν φτάνει δηλαδή που κάνατε το έγκλημα με τις συχνότητες, […] μας λέτε ότι απεντάξαμε και το έργο! Ποιο έργο, δηλαδή, κύριε Πρόεδρε; Να πληρώνει το ελληνικό δημόσιο, οι περιφέρειες και οι δήμοι, τον εξοπλισμό, τη συντήρηση και τα λειτουργικά κόστη μίας ιδιωτικής εταιρείας, της «DIGEA», για να τα οικονομάνε κάποιοι».

Σήμερα, έρχονται με καθυστέρηση δύο και πλέον χρόνων για να κάνουν το αυτονόητο. Παρουσιάζοντας το ως επιτυχία, αντί να ζητήσουν συγνώμη για την ολιγωρία και τις παλινωδίες. Δε μας απαντούν βέβαια τι θα γίνει με τις υπόλοιπες περιοχές που δεν εντάσσονται στο πρόγραμμα. Αυτές προφανώς θα πρέπει να περιμένουν…»

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση