Τα νέα μου

Δήλωση Ν. Μηταράκη για τα προβλήματα των υποψηφίων των Πανελλαδικών για τις ΑΕΝ

Δήλωση Ν. Μηταράκη για τα προβλήματα των υποψηφίων των Πανελλαδικών για τις ΑΕΝ

Ο κ. Νότης Μηταράκης, βουλευτής Χίου έκανε την ακόλουθη δήλωση για τα προβλήματα που ανέκυψαν για τους υποψήφιους των ΑΕΝ, ως αποτέλεσμα των σεισμών του Ιουνίου 2017.

«Πρέπει να αποκαταστήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υποψήφιοι των Πανελληνίων και των ΑΕΝ εξαιτίας του πρόσφατου σεισμού.»

«Δυστυχώς, η σεισμική δραστηριότητα του Ιουνίου, πέρα από τα όποια άλλα προβλήματα, ανέτρεψε και το πρόγραμμα των Πανελληνίων εξετάσεων, δημιουργώντας αναστάτωση στα παιδιά και τις οικογένειές τους, ενώ έθεσε σε κίνδυνο προσπάθειες μηνών.

Ειδικά για τις ΑΕΝ και αναγνωρίζοντας το ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα για τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών, ζητήσαμε από το Υπουργείο Παιδείας να επεξεργαστεί τρόπους αντιμετώπισης της αναστάτωσης που προκλήθηκε, προτείνοντας μια σειρά από ενέργειες, ανάμεσα στις οποίες και η επιπλέον μοριοδότηση των υποψηφίων από Χίο και Λέσβο. Στόχος είναι να διασφαλιστεί η ίση μεταχείριση των υποψηφίων από τις πληγείσες περιοχές με αυτούς από την υπόλοιπη Ελλάδα. Αναμένουμε από το Υπουργείο, τις τελικές του αποφάσεις και ενέργειες.»

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση