Τα νέα μου

Ολόκληρο το σχέδιο της κυβέρνησης για την επικουρική σύνταξη

Ολόκληρο το σχέδιο της κυβέρνησης για την επικουρική σύνταξη

Μεγάλο αφιέρωμα από τη σημερινή Next Deal σχετικά με το επικείμενο σχέδιο για τη μετάβαση στο νέο κεφαλαιοποιητικό επικουρικό σύστημα ασφάλισης.

«Σε βάθος χρόνου θα φανούν οι θετικές επιπτώσεις για τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης από τις σημαντικές αλλαγές που σχεδιάζει για το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας η νέα κυβέρνηση, όπως εκτιμούν ασφαλιστικοί παράγοντες. Αν και η μεταρρύθμιση είναι σε σωστή κατεύθυνση και η Ελλάδα θα γίνει στο θέμα αυτό «μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα, όπως σχολίαζε σχετικά ασφαλιστικός παράγοντας με πολύ μεγάλη γνώση των αλλαγών που προωθεί η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υφυπουργός Νότης Μηταράκης, εν τούτοις το γεγονός ότι οι αλλαγές αυτές αφορούν τους νέους ασφαλισμένους (από το 2021) παραπέμπουν τα όποια οφέλη για το μέλλον.

Κορυφαίοι παράγοντες της ασφαλιστικής αγοράς με τους οποίους συνομίλησε το nextdeal επισημαίνουν ότι θα πρέπει να περιμένουμε να ξεκαθαρίσει πλήρως τις απόψεις της η κυβέρνηση και να ολοκληρώσει το έργο της και η αρμόδια ομάδα εργασίας που συγκρότησε ο κ. Μηταράκης για να αποκτηθεί μία πλήρωςεικόνα των αλλαγών. Ωστόσο σίγουρα οι πρώτες εξαγγελίες για την εισαγωγή κεφαλαιοποιητικών στοιχείων στο σύστημα ασφάλισης και μάλιστα σε υποχρεωτική βάση είναι στη σωστή κατεύθυνση…»

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια του άρθρου:

Ολόκληρο το σχέδιο της κυβέρνησης για την επικουρική σύνταξη by Notis Mitarachi on Scribd

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση