Τα νέα μου

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης απέστειλε σήμερα εξώδικη διαμαρτυρία, επειδή δήθεν τον κατηγόρησα ως ηθικό αυτουργό της φωτιάς που κατέστρεψε το ΚΥΤ Μόριας.

Είχα την δυνατότητα να ενημερώσω μέσω τηλεδιάσκεψης τον ασκούντα την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, Υπουργό Εσωτερικών της Πορτογαλίας κ. Eduardo Cabrita,

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν να ξεχνάνε ότι η μεταναστευτική κρίση των νησιών δημιουργήθηκε επί των ημερών τους. Όπως δημιουργήθηκε η ΒΙΑΛ, η Σούδα, τα Ταμπάκικα. Και θα είχε γίνει και το αεροδρόμιο των Ολύμπων Δομή αν δεν είχαμε παρέμβει με γόνιμη εναλλακτική λύση. Και βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε σχεδόν διπλάσιους στη ΒΙΑΛ από όσους είναι σήμερα.

Συναντήθηκα με την πρέσβειρα της Αργεντινής κ. María Lucía Dougherty de Sánchez με την οποία συζητήσαμε για τρόπους διμερούς συνεργασίας στη διαχείριση του μεταναστευτικού.

Αντιμετωπίζουμε την μεταναστευτική κρίση στα νησιά με σχέδιο. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή, στην δραστική μείωση των ροών, στην ουσιαστική αποσυμφόρηση, στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Αποτελέσματα που δικαιολογούν την εμπιστοσύνη των πολιτών προς την Κυβέρνηση.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση